Briket

Briket  u Beogradu  Briket na prodaju Beograd  Briket Beograd

Briket kao gorivo u zagrevanju prostorija dobija svakim danom sve veći značaj. Udeo u ukupnoj potrošnji briketa kao čvrstog goriva (energenta) raste iz dana u dan. Problemi koje ste prilikom zagrevanja imali sa drvetom ili ugljem u smislu pripreme za grejanje ili skladištenja ovde prestaju. Briket je pakovan u vreće od po 25 kg ili u kartonske kutije od po 10 kg.  Prečnik našeg briketa je 90mm a dužina je 400mm ili 90mm x 315mm i kao takav je potpuno prilagodljiv za sve vrste ložišta: od kotlova za centralno grejanje do peći za solo grejanje. (kraljica peć, smederevac, kamin ili kaljeva peć).
Briket kao ogrev je potpuno spreman za upotrebu, lako ga je uskladištiti, lako ga je dopremiti do ložišta. Lomljenjem ga je lako prilagoditi tipu ložišta koje imamo.

Drveni briketi se proizvode od piljevine drveta. Naš briket se proizvodi od drveta bukve i presuje se mehaničkom presom bez dodataka i kao takav sa pravom nosi naziv: EKO BRIKET. Jedna tona briketa zamenjuje 4-5m3 drveta. Briket za ogrev pakovan je na EURO paletu ukupne Netto mase od jedne tone. Količine koje se mogu kupiti u smislu transportog pakovanja su: kutija (10kg) , džak (25kg) , euro paleta (1000kg) , paket (9.5kg) ili euro paleta (1140kg)

 Prodaja briketa: Za sve kupljene količine preko 3000 kg vršimo besplatan prevoz na teritoriji grada Beograda u prečniku od 5 km od sedišta firme. Za svaki dalji kilometar naplaćujemo 150 dinara po kilometru u jednom pravcu (obavezno se informišite o uslovima prevoza briketa prilikom kupovine kod vašeg prodavca).

 

Džak 1000kg  |  Kutija 1000kg  |  Džak 25kg   |  Kutija 10kg |  Pak 9.5kg |  Pak paleta 1140kg